AJ U NÁS ZNOVU KONEČNE NA FLORBAL

Presne dva mesiace uplynuli od chvíle, kedy sme mali v našej hale možnosť sledovať majstrovský florbalový zápas. Prestávka bola naozaj dlhá, ale na rozdiel od predchádzajúcej nedohratej sezóny sme sa predsa len dočkali.

Dnes, v pondelok 17. januára, o 17:00 h. máme po dlhom čase opäť možnosť povzbudiť našich chlapcov v domácom extraligovom súboji proti ŠK Victory Stars Dubnica n/V. Po dvoch skvelých víťazstvách na východe republiky, ktoré upevnili naše postavenie na špici tabuľky, radi privítame v hľadisku aj Vás, našich verných priaznivcov. Tento duel bude vysielať v priamom prenose aj TV JOJ Šport.

Zároveň Vás ale chceme požiadať o dôsledné dodržiavanie všetkých aktuálnych proti pandemických opatrení. Zápas sa pre divákov uskutoční v režime OP (očkovaní – prekonavší), t. j. pri vstupe na zápas bude každý z Vás povinný preukázať sa platným Covid preukazom. Zápas je v režime stredne rizikové hromadné podujatie, zoznam účastníkov sa nevyplňuje. Organizátor eviduje počet návštevníkov podujatia. V hľadisku Vás žiadame o dodržiavanie rozostupov na sedenie, prekrytie horných dýchacích ciest respirátorom, prípadne o plnenie ďalších pokynov organizátora stretnutia. Kapacita pre vstup divákov je 25 % hľadiska, čo predstavuje na našej prevádzke Mestskej športovej haly na Sihoti kapacitu 343 divákov. Informujeme návštevníkov zápasu, že je lepšie prísť do haly s predstihom, nie tesne pred zápasom, aby sa vyhli čakaniu v rade pri vstupe do hľadiska z dôvodu kontroly Covid opatrení .

Veríme, že minimálne v tomto režime bude sezóna pokračovať až do konca. Pozitívom je, že od nasledujúceho víkendu sa rozbiehajú aj všetky mládežnícke súťaže v režime OTP. Už najbližšiu sobotu, 22.1., odohrajú dva majstrovské zápasy naši mladší žiaci: o 8,00 h. privítajú v tréningovej hale družstvo FBK Púchov a o 10,45 h. ŠK Victory Stars Dubnica n/V.

Naše extraligové družstvo mužov odohrá v sobotu a v nedeľu zápasy v Prešove a v Košiciach proti Žltému Snehu, doma sa Vám predstaví už vo štvrtok 27.1., kedy o 17,00 privítame u nás v derby zápase nášho mestského rivala FbK AS Trenčín.

Veríme, že napriek sťaženým podmienkam nás poctíte na zápasoch svojou návštevou, ich dôsledným dodržiavaním vyjadríte svoju solidárnosť s klubom a tradičným povzbudzovaním vytvoríte svojmu tímu priaznivú domácu kulisu.