TRENČANIA CEZ VÍKEND S LIDOM BRATISLAVA A S NEPORAZENÝM HURIKÁNOM

.

"

Mužská florbalová extraliga sa počas nasledujúceho víkendu opäť rozbehne. Mužstvá odohrajú v poradí 10. a 11. kolo základnej časti. ŠK 1. FBC Trenčín sa predstaví v sobotu o 17:30 na domácej palubovke proti bratislavskému LIDO Prírodovedec. V nedeľu čaká tím úradujúceho majstra Slovenskej republiky repríza finále súťaže z minulej sezóny. Na palubovke športovej haly M. Rovného nastúpia proti sebe domáci Hurikán Bratislava a hostia z 1. FBC Trenčín.
Sobotňajší zápas proti LIDO, ktorému patrí v tabuľke aktuálne 11. priečka s bilanciou 2 výhry, 1 remíza a7 prehier bude chcieť určite domáci 1.FBC potrápiť. Bratislavský tím sa môže spoliehať najmä na bodovú potenciu Andreja Vasilenka a Romana Gunthera. Zápas bude zaujímavý aj pre inú dvojicu hráčov. Martin Krivoš hosťujúci hráč ŠK 1. FBC Trenčín v LIDO nastúpi opäť proti svojím na domovskej palubovke. Na domácej strane sa predstaví Gabriel Mészáros, ktorý na začiatku minulej sezóny hosťoval práve v LIDO a veľkou mierou dopomohol k dobrým výsledkom tohto tímu. Rozhoduje Hančík, Žilinský.
Vzájomné zápasy sezóny 2010/2011: 1. FBC TRENČÍN – LIDO BRATISLAVA – 9:6(d), 14:7(v)
Dátum 27. novembra 2011 a 11. hodina prinesie úvodný hvizd zápasu medzi doposiaľ neporazeným Hurikánom Bratislava, ktorý sa môže oprieť o hráčov ako Kalčok, Marušiak, Kabát alebo o kanoniera Purca, ktorý dokázal bodovať v prebiehajúcej sezóne už 25 krát. Na druhej strane sa predstaví úradujúci majster a pokoriteľ práve Hurikánu z finále extraligy ročníka 2010/2011, keď tím spod hradu Matúša Čáka vybojoval titul po výhre 3:1 na zápasy. Hosťom povrch v hale pod mostom Lafranconi veľmi nevyhovuje, v predošlej sezóne sa im podarilo z 3 zápasov v Bratislave vyhrať iba jeden, ten bol však najdôležitejší, keďže po výhre 3:2 po nájazdoch sa práve Trenčania tešili z majstrovského titulu. Zápas prinesie určite veľa florbalovej krásy a vzruchu. Niet sa čomu diviť, na palubovke sa predstaví dokopy 14 hráčov, ktorých reprezentačný tréner Holovka pozval na posledný zraz v Nitre. Rozhoduje Beňo, Bluska.
Vzájomné zápasy sezóny 2010/2011: 1. FBC TRENČÍN – HURIKÁN BRATISLAVA – 3:5(v),7:3(d),7:4 a 6:4(d), 4:6 a 3:2 sn(v)
Hráčom ŠK 1.FBC Trenčín budeme držať palce, aby sa im podarilo bodovať naplno.
"