DORASTENCI AJ BEZ REPREZENTANTOV S PLNÝM BODOVÝM ZISKOM

"

"V sobotu 28.4. odohralo družstvo dorastencov posledné dve stretnutia regionálnej ligy, v ktorej je 1.FBC Trenčín jasným lídrom a bez jedinej porážky si vybojoval s veľkou prevahou prvé miesto. Aj keď sme na tieto zápasy bez štyroch juniorských reprezentantov, pripísali sme si do tabuľky opäť plný bodový zisk . Trenčania sa teraz musia kvalitne pripraviť na Majstrovstvá Slovenska, ktoré sa uskutočnia v Malackách v termíne 1.-3.júna.



ŠK Slávia SPU DFA Nitra - 1.FBC Florbal Trenčín 4 : 6 (0:2;2:2;2:2)



Náš kvalitný výkon z prvej tretiny v ďalších úsekoch zápasu nepokračoval a po individuálnych chybách, ktoré vyplynuli z našej nekoncentrovanosti sme inkasovali zbytočné góly. I keď sme súpera zľahka prehrávali, neboli sme schopní z toho vyťažiť maximum.



Góly: Mayer 2, Repka, Mičko, Galajda, Kopačka




FBC 11 Trnava - 1.FBC Florbal Trenčín 4 : 5 (1:1;0:3;3:1)



Po oťukávacej prvej časti hry sme predviedli výborný tímový výkon v druhej tretine, ktorú sme jasne vyhrali 3.0. Bohužiaľ, tým akoby sa pre nás zápas skončil a poslednú tretinu sme kopili jednu chybu na druhú. Dúfajme, že sa z týchto chýb toto nádejné mladé družstvo poučí a pri vrchole sezóny sa ich vyvaruje.



Góly: Hlavatý, Galajda, Mayer, Mičko a vlastný



Zostava: BÁNFI Samuel, MATEJIČKA Martin - HLAVATÝ Pavol, BARČÁK Andrej, MAYER Maximilián, KOPAČKA Jakub, CHOCHULA Patrik, KUKAŇ Jakub, REPKA Jakub, GALAJDA Matej, HALAS Samuel, CIFRANIČ Filip, MIČKO Matúš. Tréneri: POLAKOVIČ Pavel, ĎURMEK Dušan, vedúci družstva: ŽILKA Bohumil



Komentár hlavného trénera Pavla Polakoviča: “Tento turnaj jsme hráli v podstatě bez první formace, která byla na srazu juniorské reprezentace. Výborná příležitost vyzkoušet mladší a méně zkušené hráče proti silným soupeřům. Oba dva zápasy jsme vyhráli, ale s výkonem nejsem úplně spokojen. Měsíc do Mistrovství Slovenska musíme ještě hodně natrénovat, abychom měli vyrovnané výkony ve všech formacích. ”



"