TRENČÍN FLOORBALL GAMES 2021 SPOZNAL SVOJICH VÍŤAZOV - GRATULUJEME DORASTENCOM K PRVENSTVU

Nedeľnými finálovými zápasmi celoslovenského turnaja mládeže TRENČÍN FLOORBALL GAMES 2021 sme spoznali víťazov v kategóriách ml. žiaci, st. žiaci a dorast. Prvenstvo na druhom ročníku turnaja v kategórii dorastenci si vybojovalo družstvo 1.FBC FLORBAL Trenčín. Zverenci Juraja Lamačku víťazstvom nad EXEL Snipers Bratislava 2:0 obhájili minuloročné prvenstvo. Na treťom mieste skončilo družstvo Tsunami Záhorská Bystrica po triumfe nad FBK AS Trenčín 5:2.


Konečné poradie družstiev: DORASTENCI

1. miesto: 1.FBC FLORBAL TRENČÍN
2. miesto: EXEL SNIPERS BRATISLAVA
3. miesto: TSUNAMI ZÁHORSKÁ BYSTRICA
4. miesto: FBK AS Trenčín
5. miesto: FBC Grasshoppers Žilina
6. miesto: ŠK Slávia SPU DFA Nitra
7. miesto: ŠK LIDO Bratislava
8. miesto: Žatva 90 Dolný Kubín

ALLSTAR TEAM turnaja v kategórií dorastenci:
LÍŠKA Adam (1.FBC Trenčín) - BULEJČÍK Tomáš (1.FBC Trenčín), LAUKO Martin (Snipers Bratislava) - SEDLIAK Matej (Snipers Bratislava), BIELIK Timotej (1.FBC Trenčín), POPROCKÝ Pavol (Tsunami Záhorská Bystrica)

V kategórii Starší žiaci sme po absencii minuloročného víťaza DFA Nitra spoznali nového šampióna, ktorým sa stalo družstvo FBK AS Trenčín po triumfe nad Florbalovou Akadémiou Martin 5:2. Tretie miesto získal tím FBC Grasshoppers Žilina, ktorý porazil domáci 1.FBC FLORBAL Trenčín výsledkom 7:1.


Konečné poradie družstiev: STARŠÍ ŽIACI

1. miesto: FBK AS TRENČÍN
2. miesto: FLORBALOVÁ AKADÉMIA MARTIN
3. miesto: FBC GRASSHOPPERS ŽILINA
4. miesto: 1.FBC FLORBAL Trenčín
5. miesto: Tsunami Záhorská Bystrica
6. miesto: EXEL Snipers Bratislava
7. miesto: ŠK Victory Stars Dubnica nad Váhom
8. miesto: FBK Harvard Partizánske

ALLSTAR TEAM turnaja v kategórií starší žiaci:
VELEKOVÁ Romana (AS Trenčín) - SURMA Jerguš (AS Trenčín), KUBRAN Max (1.FBC Trenčín) - PEČNER Luca (FA Martin), ORAVEC Šimon (AS Trenčín), CHLADECKÝ Michal (Grasshoppers Žilina)

V najmladšej kategórii Mladší žiaci sa po odohratí vzájomných duelov stalo víťazom družstvo FBK AS Trenčín, ktoré obhájilo prvé miesto z úvodného ročníka. Druhé miesto si vybojovali chlapci z EXEL Snipers Bratislava, tretie miesto získali hráči FBC Grasshoppers Žilina.


Konečné poradie družstiev: MLADŠÍ ŽIACI

1. miesto: FBK AS TRENČÍN
2. miesto: EXEL SNIPERS BRATISLAVA
3. miesto: FBC GRASSHOPPERS ŽILINA
4. miesto: 1.FBC FLORBAL Trenčín

ALLSTAR TEAM turnaja v kategórií mladší žiaci:
HUDEC Dominik (AS Trenčín) - CHLÁDECKÝ Michal (Grasshoppers Žilina), FABIÁN Lukáš (Snipers Bratislava) - LÍŠKA Samuel (1.FBC Trenčín), NYITRAY Andrej (Snipers Bratislava), JURÁK Marek (AS Trenčín)


Boris HABÁNEK ( ŠK 1. FBC TRENČÍN) riaditeľ turnaja: "Som veľmi rád, že aj napriek komplikujúcej sa pandemickej situácii sa nám podarilo turnaj zorganizovať za účasti dvadsiatich družstiev z celého Slovenska. Verím, že naše podujatie zúčastneným tímom poskytlo dostatočný priestor a konfrontáciu aktuálnej výkonnosti pred novou sezónou. Ako organizátori sme sa snažili urobiť maximum pre jednotlivé tímy. Sme radi, že sme to zvládli aj keď to nebolo vôbec jednoduché. Veríme, že sa hráči, realizačné tímy a diváci u nás cítili príjemne. Blahoželáme víťazom a tešíme sa na stretnutie s vami na treťom ročníku TFG 2022. Chcel by som v mene organizátora 1. FBC FLORBAL Trenčín poďakovať všetkým družstvám, trénerom, hráčom a divákom za ich účasť. Zároveň ďakujem aj celému organizačnému tímu na čele so štábom FLORBAL TV, ktorý sa postaral o živé vysielanie zápasov z turnaja, a všetkým klubovým partnerom, Slovenskému zväzu florbalu, rektorovi Trenčianskej univezity Alexandra Dubčeka Jozefovi Habánikovi, spoločnosti NAJPOHÁRE.SK, ktorí podporili TRENČÍN FLOORBALL GAMES 2021."

Záznam z podujatia si môžete pozrieť TU:

Fotoreport z podujatia prinesieme čoskoro.