NA DERBY PRÍĎTE NAČAS, KAPACITA JE OBMEDZENÁ !

Už tento štvrtok, 27.januára o 17,00 hod. odohrá naše družstvo ďalší domáci majstrovský zápas – v tradičnom mestskom derby privítame mestského rivala – tím FbK AS Trenčín. Zápas je dôležitý pre obe družstvá – kým naši chlapci si v ňom môžu takmer naisto zabezpečiť prvé miesto po základnej časti súťaže, hostia by si v prípade úspechu definitívne zaistili miestenku do play off.

Keďže divácky záujem o derby býva vždy enormný, sme povinní Vás informovať, že na zápas môže byť predaných maximálne 25% vstupeniek z kapacity našej haly, t. j. do hľadiska sa dostane maximálne 343 divákov. Prosíme Vás preto o včasnejší príchod, aby pri predaji vstupeniek nevznikala zbytočná nervozita. Ak by ste sa do hľadiska nedostali, môžete využiť priamy televízny prenos na stanici JOJ Sport.

Súčasne Vás chceme opätovne požiadať o dôsledné dodržiavanie všetkých aktuálnych protipandemických opatrení. Pre divákov sa zápas opäť uskutoční v režime OP (očkovaní – prekonavší), t. j. pri vstupe na zápas bude každý z Vás povinný preukázať sa platným Covid preukazom o kompletnom zaočkovaní alebo prekonaní Covidu. Bez predloženia tohto dokladu sa na zápas nedostanete. V hľadisku Vás žiadame o zachovanie predpísaných rozostupov na sedenie, prekrytie horných dýchacích ciest respirátorom, prípadne o plnenie ďalších pokynov organizátora stretnutia.

Veríme, že aj napriek obmedzenému počtu vytvoríte našim chlapcom už tradične priaznivú víťaznú atmosféru. Do zahájenia vyraďovacích bojov budete mať príležitosť vidieť náš tím v domácom prostredí už iba raz – v pondelok 14.2. proti Tsunami Záhorská Bystrica.

Program nášho družstva do konca základnej časti:

12.2. (sobota) ŠK Lido Prírodovedec – 1.FBC Florbal Trenčín (dohrávka 13.kola)
14.2. (pondelok) 1.FBC Florbal Trenčín- Tsunami Záhorská Bystrica (21.kolo)
19.2. (sobota) Grasshoppers AC Uniza Žilina- 1.FBC Florbal Trenčín (dohrávka 15.kola)
26.2. (sobota) FBK Nižná – 1.FBC Florbal Trenčín (22.kolo)

Štvrťfinále play off štartuje v dňoch 12.-13.marca 2022 a už dnes je isté, že prvé dva zápasy odohráme v tomto termíne v domácom prostredí.