3. ROČNÍK MLÁDEŽNÍCKEHO TURNAJA TRENČÍN FLOORBALL GAMES 2022

Po skončení M-SR a zväzových turnajov nás čaká už 3. ročník mládežníckeho turnaja Trenčín Floorball Games 2022. Mestská športová hala na Sihoti v Trenčíne privíta mládežnícke tímy od utorka do štvrtku (30.8.-1.9.2022) v kategóriách mladších žiakov, starších žiakov a dorastencov. Pozývame florbalové kluby, trénerov, hráčov, rodičov a fanúšikov na naše podujatie. V prípade vášho záujmu sa zúčastniť nášho podujatia, základné informácie o turnaji v pripravenej prezentácií posielame na florbalové kluby. Hráči dajte vedieť svojim trénerom, klubom a rodičom v prípade vášho záujmu sa môžeme opäť stretnúť v Trenčíne pri konfrontácií družstiev v príprave pred novou sezónou. Ak má klub záujem sa prihlásiť na náš turnaj, je potrebné vyplniť zástupcom klubu alebo trénerom turnajovú prihlášku, ktorá bola odoslaná na florbalové kluby alebo ju nájdete -TU-. Už od dnes pre vás pripravujeme a zabezpečujeme mládežnícky turnaj #TFG22, ktorý vám ponúkne nielen kvalitné zápasy, príjemný športový a spoločenský zážitok, stretnutie s florbalistami z iných tímov, kvalitné služby a servis, online streamovanie zápasov, turnaj a stravovanie na jednom mieste a ďalšie prekvapenia. Tešíme sa na stretnutie s vami! Propozície na turnaj nájdete -TU-.


Prinášame vám štatistické informácie z uplynulého 2. ročníka TRENČÍN FLOORBALL GAMES 2021:

Konečné poradie družstiev: DORASTENCI

1. miesto: 1.FBC FLORBAL TRENČÍN
2. miesto: EXEL SNIPERS BRATISLAVA
3. miesto: TSUNAMI ZÁHORSKÁ BYSTRICA
4. miesto: FBK AS Trenčín
5. miesto: FBC Grasshoppers Žilina
6. miesto: ŠK Slávia SPU DFA Nitra
7. miesto: ŠK LIDO Bratislava
8. miesto: Žatva 90 Dolný Kubín

ALLSTAR TEAM turnaja v kategórií dorastenci:
LÍŠKA Adam (1.FBC Trenčín) - BULEJČÍK Tomáš (1.FBC Trenčín), LAUKO Martin (Snipers Bratislava) - SEDLIAK Matej (Snipers Bratislava), BIELIK Timotej (1.FBC Trenčín), POPROCKÝ Pavol (Tsunami Záhorská Bystrica)

V kategórii Starší žiaci sme po absencii minuloročného víťaza DFA Nitra spoznali nového šampióna, ktorým sa stalo družstvo FBK AS Trenčín po triumfe nad Florbalovou Akadémiou Martin 5:2. Tretie miesto získal tím FBC Grasshoppers Žilina, ktorý porazil domáci 1.FBC FLORBAL Trenčín výsledkom 7:1.

Konečné poradie družstiev: STARŠÍ ŽIACI

1. miesto: FBK AS TRENČÍN
2. miesto: FLORBALOVÁ AKADÉMIA MARTIN
3. miesto: FBC GRASSHOPPERS ŽILINA
4. miesto: 1.FBC FLORBAL Trenčín
5. miesto: Tsunami Záhorská Bystrica
6. miesto: EXEL Snipers Bratislava
7. miesto: ŠK Victory Stars Dubnica nad Váhom
8. miesto: FBK Harvard Partizánske

ALLSTAR TEAM turnaja v kategórií starší žiaci:
VELEKOVÁ Romana (AS Trenčín) - SURMA Jerguš (AS Trenčín), KUBRAN Max (1.FBC Trenčín) - PEČNER Luca (FA Martin), ORAVEC Šimon (AS Trenčín), CHLADECKÝ Michal (Grasshoppers Žilina)

V najmladšej kategórii Mladší žiaci sa po odohratí vzájomných duelov stalo víťazom družstvo FBK AS Trenčín, ktoré obhájilo prvé miesto z úvodného ročníka. Druhé miesto si vybojovali chlapci z EXEL Snipers Bratislava, tretie miesto získali hráči FBC Grasshoppers Žilina.

Konečné poradie družstiev: MLADŠÍ ŽIACI

1. miesto: FBK AS TRENČÍN
2. miesto: EXEL SNIPERS BRATISLAVA
3. miesto: FBC GRASSHOPPERS ŽILINA
4. miesto: 1.FBC FLORBAL Trenčín

ALLSTAR TEAM turnaja v kategórií mladší žiaci:
HUDEC Dominik (AS Trenčín) - CHLÁDECKÝ Michal (Grasshoppers Žilina), FABIÁN Lukáš (Snipers Bratislava) - LÍŠKA Samuel (1.FBC Trenčín), NYITRAY Andrej (Snipers Bratislava), JURÁK Marek (AS Trenčín)