NÁBOR NOVÝCH NÁDEJÍ DO NÁŠHO KLUBU

Uplynulý týždeň sa uskutočnil úvodný nábor nových športovcov do Športového klubu 1.FBC Trenčín. Počas dvoch náborových dní (utorok 6. 9. a štvrtok 8. 9.) sa v Mestskej športovej hale na Sihoti v Trenčíne ukázalo celkom 19 nových nádejných florbalistov. Po príchode do haly ich spoločne s rodičmi privítal prezident klubu Miroslav Sága, ktorý všetkým zúčastneným priblížil fungovanie, filozofiu a zapojenie nových hráčov do nášho klubu. Deti sa následne presunuli do tréningovej haly, kde si pod dozorom trénerov Tomáša Kvasnicu a Branislava Šajbana vyskúšali prvý florbalový tréning na našej pôde. Následne si zahrali florbal aj na florbalovom ihrisku medzi sebou.

Ďakujeme všetkým rodičom, novým florbalistom, ktorí navštívili náš klub počas septembrového náboru. Pevne veríme, že sa deťom u nás bude dariť a pomôžu našim mládežníckym kategóriám v aktuálnej sezóne. Každý nový hráč po registrácii dostane od klubu nové tréningové oblečenie a florbalku zdarma. V prípade, že máte záujem prihlásiť Vaše dieťa do nášho klubu a nestihli ste úvodné náborové dni, môžete sa k nám pridať kedykoľvek počas sezóny. Stačí prísť na tréning príslušnej vekovej kategórie. Rozpisy tréningov jednotlivých kategórii nájdete na našej web stránke v sekcii tréningy TU. Bližšie informácie Vám v prípade potreby poskytne aj manažér klubu a tréner mládeže Rastislav Timko - tel. 0905 650 000 (e-mail klub@1fbctrencin.sk). Viac info o našom klube sa dozviete na www.1fbctrencin.sk. Každý, kto chce hrať florbal v našom klube, je vítaný. Sme tradičný klub, otvorený pre všetkých. Tešíme sa na Vás!

Klub oslávil 17.6.2022 svoje 17. výročie založenia klubu. Podujatie #MY SME FLORBAL FAMILY DAY sme pripravili pre našich hráčov a širokú verejnosť. Nižšie si môžete pozrieť pozvánku na podujatie. ŠK 1. FBC TRENČÍN aktuálne vstúpil do svojej 18. sezóny.