V 4. KOLE PROTI BRATISLAVSKÝM „SNAJPEROM“

Florbalisti 1.FBC Trenčín majú po minulotýždňovej strate bodov proti Capitol Bratislava možnosť reparátu pred domácim publikom. V nedeľu 25. septembra o 14:00 hod. sa opäť predstavia na domácej palubovke v Mestskej športovej hale na Sihoti. Ich súperom bude ďalší bratislavský celok EXEL Snipers, ktorý v extraligovej tabuľke momentálne okupuje 5. priečku a za našim družstvom, ktoré je aktuálne na 3. mieste, zaostáva iba o jeden bod.

V uplynulej sezóne obsadili „snajperi“ v tabuľke 11. miesto, ktoré znamenalo účasť v baráži o udržanie v extralige proti druhému celku 1. ligy mužov DTF Detva. V baráži napokon zvíťazili 3:1 na zápasy, vďaka čomu ich uvidíme v extralige aj túto sezónu. V kanadskom bodovaní družstva bol najúspešnejší Michal Šifra s 46-imi bodmi, ktorý však spolu s Michalom Bujnom a Mojmírom Kešelákom prestúpili do konkurenčného Tsunami Záhorská Bystrica.

Družstvo EXEL Snipers Bratislava v najvyššej súťaži pôsobí od sezóny 2018/2019. Ich najlepším umiestnením je 7. miesto z debutovej sezóny. Doteraz sme sa stretli v extralige celkom 7-krát, z toho v šiestich zápasoch sme zvíťazili a iba raz okúsili trpkosť porážky. Celková bilancia strelených a inkasovaných gólov proti tomuto celku k dnešnému dňu ukazuje 65 v sieti súpera a 36 obdržaných.

V zostave Trenčanov naďalej absentuje poľský reprezentant Karol Pelczarski, ktorého v pondelok 26. septembra čaká operácia zraneného kolena. Karolovi v mene celého klubu želáme úspešný priebeh operácie a skorý návrat na palubovku. Zápas proti Snipers vynechajú aj Jakub Repka a Matej Galajda z dôvodu školských povinností. K dispozícii trénerovi Holovkovi bude po absencii Filip Cifranič.

Po skončení zápasu mužskej extraligy sa po prvýkrát v aktuálnej sezóne predstavia na domácom ihrisku naši juniori. V rámci súboja 4. kola juniorskej extraligy privítajú rovnakého súpera ako muži - EXEL Snipers Bratislava. Začiatok zápasu je naplánovaný na 17:00 hod. Pozývame priaznivcov športu na oba extraligové zápasy. Ďakujeme všetkým fanúšikom a partnerom Športového klubu 1.FBC Trenčín za Vašu podporu.

Tešíme sa na Vás!