VÍKEND NABITÝ MLÁDEŽNÍCKYM FLORBALOM

Nasledujúci víkend (12.-13.novembra) bude naozaj nabitý mládežníckym florbalom. S výnimkou dorastencov zasiahnu totiž do majstrovských bojov všetky naše vekové kategórie. Práve z tohto dôvodu Vám chceme pre lepšiu orientáciu priniesť prehľad začiatkov jednotlivých zápasov, aby ste si vedeli s predstihom zariadiť možnosť prísť sledovať svoje ratolesti a obľúbené družstvá. Veríme, že nás prídete povzbudiť v čo najhojnejšom počte.

Sobotňajší program zaháji v domácej tréningovej hale družstvo našich najmenších – mladšej prípravky. O 9,00 nastúpi proti družstvu Nemšovej, o 10,40 proti Leviciam a o 13,30 proti Partizánskemu. V prvých troch stretnutiach sezóny náš drobizg premožiteľa nenašiel, veríme, že aj táto sobota prinesie úspešné pokračovanie.

Takmer v rovnakom čase, len o 5 minút skôr (o 08,55) nastúpi v Dubnici n/V na svoj prvý zápas dňa družstvo mladších žiakov. Ich súperom bude družstvo z Považskej Bystrice – Považská jednotka. V druhom zápase nastúpia naši mladší žiaci proti „modrému“ tímu domácej Dubnice. Začiatok zápasu je o 10,45. Ani mladší žiaci neokúsili v prvých štyroch zápasoch chuť porážky, najmä zápas proti Dubnici však bude pre nich zatiaľ asi najvážnejšou previerkou.

V sobotu o 15,00 odohrajú naši juniori v domácom prostredí centrálnej haly zápas 9.kola extraligy proti košickému Florku. Očakávame veľmi ťažký zápas, veď hostia sú o tri body pred nami na 2.mieste tabuľky. Naši chlapci však budú mať možnosť rehabilitovať sa za trochu zbabraný záver zápasu v Žiline.

V nedeľu príde ako prvé na scénu družstvo staršej prípravky. Turnaj sa uskutoční v tréningovej hale Mestskej športovej haly v Trenčíne a súpermi nášho tímu bude o 9,00 hod. družstvo Dubnice a o 11,30 družstvo AS Trenčín „bieli“. Aj tento náš tím si po štyroch odohratých zápasoch udržiava stopercentnú bilanciu. Silu našich ďalších súperov nepoznáme, pretože florbalový zväz udržiava výsledky zápasov v dokonalom utajení.

Takmer v rovnakom čase ako turnaj u nás sa uskutoční v Športovom centre M-Šport v Zamarovciach turnaj starších žiakov. Súpermi nášho družstva budú obe družstvá domáceho AS – o 9,10 nastúpime proti červeným, o 11,30 proti bielym. Dosiaľ jedinú porážku sme okúsili práve proti „červenému“ tímu (2:8), ktorý nastúpi aj do tohto zápasu v úlohe favorita.

Do tretice tiež dopoludnia (o 10,30) sa v našej centrálnej hale odohrá aj zápas 10.kola extraligy juniorov. Naším súperom bude v súčasnosti piaty tím tabuľky, ATU Košice. Našich chlapcov nečaká teda ani v nedeľu žiadna ľahká úloha.

Srdečne Vás pozývame na všetky stretnutia, ktoré budete schopní a ochotní odsledovať. Držte našim chlapcom (ale v nižších vekových kategóriách aj dievčatám) palce !!!