KLUBOVÉ VIANOCE S RODIČMI SÚ ZA NAMI

Športový klub 1.FBC Trenčín zorganizoval hneď po vianočných sviatkoch po druhýkrát „Klubové Vianoce“ pre hráčov, rodičov a fanúšikov nášho klubu. Na akcii, ktorá sa uskutočnila za pomoci všetkých klubových trénerov, sa stretla veľká časť našej florbalovej rodiny. V športovej hale na Sihoti bolo napriek dovolenkovému času takmer 150 malých a veľkých florbalistov, ich rodičov a ďalších rodinných príslušníkov.

Všetci prítomní dostali možnosť zapojiť sa do hry a zahrať si florbal nielen so svojimi deťmi, ale aj s hráčmi prvého mužstva. Naše najmenšie nádeje si pod taktovkou Rastislava Timka zasúťažili v tréningovej hale, kde pre nich tréner pripravil rôzne florbalové a športové súťaže. Extraligoví florbalisti 1.FBC Trenčín ako kapitáni tímov vytvorili svoje družstvá, ktoré si to rozdali medzi sebou. Podujatie, ktoré trvalo viac ako štyri hodiny prinieslo radosť našich nádejí, zábavu, stretnutie rodičov a športové zážitky všetkých zúčastnených aktérov.

Hoci to nie je to najdôležitejšie, poznáme aj mená víťazov turnaja. Stali sa ním hráči v družstve vedenom Šimonom Masárom, ktorí v tabuľke vzájomných zápasov získali o jeden bod viac ako druhý tím Andreja Rendla. Na treťom mieste skončilo družstvo Braňa Mituchu. Ďakujeme všetkým zúčastneným hráčom, rodičom a fanúšikom za spoločné stretnutia počas turnaja.

Fotoreport z podujatia nájdete už čoskoro na facebooku nášho klubu - https://www.facebook.com/florbaltrencin

Tešíme sa na ďalšie stretnutia s vami! Najbližšie sa na domácej palubovke predstaví naše mužské extraligové družstvo v zápase 15. kola proti Exel Snipers Bratislava. Zápas sa uskutoční dňa 6. januára 2024 o 15:00 h. Následne odohrajú domáci turnaj mladší žiaci, a to 13. januára. Predstavia sa v tréningovej hale proti Považskej jednotke o 9:00 h a potom ich o 14:00 h bude čakať malé derby proti rovestníkom z FBK AS Trenčín červení. Srdečne Vás pozývame!