PRÍPRAVKA A DORASTENCI CESTUJÚ NA PFC 24

Mládežnícke kategórie ŠK 1. FBC Trenčín pokračujú v zaužívanej tradícii a opäť vycestujú do Prahy na ďalšie pokračovanie mládežníckeho turnaja Prague Floorball Cup 2024. Na prestížnom medzinárodnom turnaji bude súťažiť 150 tímov v deviatich vekových kategóriách. Medzi nimi budú aj družstvá 1.FBC Trenčín akadémia, ktoré sa predstavia v kategóriách B07 (dorastenci) a B13 (staršia prípravka) počas 5. ročníka podujatia.

Staršia prípravka vedená Rastislavom Timkom sa v rámci turnaja PFC MINI a kategórie B13 predstaví v skupine F. Ich súpermi budú postupne ŠSK Očov Hodonín, Kanonýři Kladno Gunners, FBC Orca Krnov 1 a Florbal Chodov. Všetky družstvá zo skupiny si zabezpečia postup do playoff „A“. Zápasy sa hrajú klasickým ligovým formátom 3+1. Hrací čas stanovili organizátori na 2 x 8 minút hrubý čas.

Dorastenci vo svojej kategórii B07 nastúpia v skupine E, kde sa predstavia proti tímom Sokol Královské Vinohrady, FD Teplice, ACEMA Sparta Praha UNYP a Florbal Chodov. V papierovo veľmi náročnej skupine tak čaká zverencov Norberta Ondrášika ostrá konfrontácia pred blížiacou sa nadstavbou dorasteneckej sezóny vo forme 1. Ligy dorastencov – divízie Západ. Svoje zápasy na turnaji odohrajú vo formáte 5+1 s hracím časom 2 x 15 minút. V prípade umiestnenia v skupine na prvých dvoch priečkach postúpia do playoff „A“. Ak skončia na 3. – 5. mieste odohrajú nasledujúce zápasy v playoff „B“.

Ako sa našim hráčom darí môžete sledovať aj na oficiálnej stránke turnaja – ODKAZ TU

Dorastenci odcestovali do Prahy dnes predpoludním, kde si večer pozrú zápas českej Superligy medzi FBŠ Bohemians a Florbal Chodov. V akcii tak uvidia aj našich odchovancov Samuela Virgu a Tomáša Kvasnicu v drese „Bohemky“.Naše mladé nádeje naberú smer Praha až v piatok, kde majú v pláne sledovať večerné pražské derby medzi Spartou Praha a SKV.

ROZPIS ZÁPASOV – DORASTENCI (B07)

SKV – 1.FBC Trenčín akadémia
05.01., 10:30 h, hala SH Jedenáctka

FD Teplice – 1.FBC Trenčín akadémia
05.01., 19:40 h, hala Sokol Královské Vinohrady

1.FBC Trenčín akadémia – Acema Sparta Praha Unyp
06.01., 11:20 h, hala Sokol Královské Vinohrady

1.FBC Trenčín akadémia – Florbal Chodov
06.01., 13:50 h, hala EXE Sport Aréna

Výprava: Labaj – M.Bojda, J.Boško, Robota, Záň, Jarábková, Panák – K.Kováčik, Mikolka, Hacek, Kakody, Ochránek, S.Timko, Obert, Beluský, O.Kováčik. Tréner: N.Ondrášik. Vedúci družstva: D.Kováčik.


ROZPIS ZÁPASOV – STARŠIA PRÍPRAVKA (B13)

ŠSK Očov Hodonín – 1.FBC Trenčín akadémia
06.01., 09:15 h, hala MINI SCUK Hostivař 3

1.FBC Trenčín akadémia – Kanonýři Kladno Gunners
06.01., 15:55 h, hala MINI SCUK Hostivař 1

1.FBC Trenčín akadémia – FBC Orca Krnov 1
06.01., 18:25 h, hala MINI SCUK Hostivař 1

Florbal Chodov – 1.FBC Trenčín akadémia
07.01., 08:50, hala MINI Jahodová

Výprava: T.Bojda, Štefančíková, M.Hudec, Kalnássy, G.Kováč, G.Mateják, J.Mišák, D.Petrík, Svintsitsky, M.Timko. Tréner: R.Timko. Vedúci družstva: R.Mateják.

Obom naším výpravám prajeme, aby sa im v Prahe na turnaji darilo. Veríme, že získajú ďalšie skúsenosti a zážitky do svojej kariéry. Držíme im palce a veríme, že nás budú úspešne reprezentovať!