JUNIORI SI PREVZALI BRONZOVÉ MEDAILY

V nedeľu 21. apríla sa pred zápasom 1. Ligy dorastencov medzi 1.FBC Trenčín akadémia a ŠK Victory Stars Dubnica nad Váhom uskutočnilo odovzdanie bronzových medailí našim juniorom, ktoré si vybojovali v sezóne 2023/2024. Družstvo juniorov získalo v poradí už ôsmu bronzovú medailu. Celkovo ide o trinásty cenný kov v devätnásťročnej histórii našej organizácie v tejto kategórii.

Hráči a realizačný tím mali záverečné posedenie spojené aj s rozlúčkou s hlavným trénerom Janom Holovkom, ktorého koniec na lavičke nášho mužstva sme avizovali už dávnejšie. V mene Športového klubu 1.FBC Trenčín hráčom a realizačnému tímu opätovne gratulujeme k dosiahnutému úspechu.

Pre hráčov ročníkov 2005 to bolo posledné stretnutie v rámci juniorskej extraligy, nakoľko od nasledujúcej sezónu budú môcť nastupovať iba v kategórii mužov. Na základe doterajších informácii, ktoré hráči poskytli klubu, v mužoch s najväčšou pravdepodobnosťou nebude pokračovať dvojica Adam Greguš a Krištof Husár, ktorí plánujú študovať v zahraničí. Klub im ďakuje za všetko, čo pre náš klub urobili. Pevne veríme, že sa v budúcnosti opäť stretneme.

Pre novo vyskladaný tím juniorov začne letná príprava na novú, v poradí jubilejnú 20. sezónu v závere mesiaca apríl.


BRONZOVÝ KÁDER ZO SEZÓNY 2023/2024:

Tréner: Jan Holovka.
Vedúci družstva: Denis Kováčik, Martin Galajda.
Brankári: Denis Šlosár, Peter Pavel Nováky, Samuel Marko Bieleš.
Obrancovia: Andrej Rendl, Maroš Robota, Filip Košinár, Krištof Husár, Damián Dohál, Jakub Večeřa, Matúš Bojda, Sebastián Halas, Matúš Chlebana.
Útočníci: Tomáš Bulejčík, Matúš Kyselica, Adam Greguš, Tomáš Krajčovič, Nikolas Sleziak, Timotej Ševčík, Roman Čief, Adrián Čiffáry, Krištof Kováčik, Andrej Mikolka, Alexander Hacek, Samuel Timko, Tomáš Malko.