PRVÝ REPREZENTAČNÝ ZRAZ JUNIOROV - NOMINÁCIA U19

.

"

Uplynulý piatok v Žiline v športovej hale na Bôriku sa uskutočnil reprezentačný zraz florbalistov Slovenska v kategórii U 19. Z pôvodne pozvaných 48 florbalistov prišlo do Žiliny na premiérový zraz juniorskej reprezentácie iba 30 hráčov a 6 brankárov. Ostatným športovcom zabránilo v účasti zranenie alebo choroba. Nádejní florbalisti odohrali medzi sebou dva modelované zápasy. Na základe výkonov florbalistov v týchto zápasoch hlavný tréner reprezentácie Slovenska Mgr. Dušan Ondruš vybral po dohode s realizačným týmom hráčov na prípravu pre kvalifikačný turnaj na MS 2007 vo Švajčiarsku. Kvalifikačný turnaj by sa mal odohrať v apríli tohto roku. Dejisko turnaja a presný termín podujatia v tomto čase ešte nie je určený. Medzinárodná federácia IFF čoskoro určí miesto a termín kvalifikácie. V kvalifikačnom turnaji budú zastúpené reprezentačné výbery z Ruska, Slovinska, Poľska, Chorvátska a Slovenska.
Brankári:
Michal Pelikán (Dragons),Dárius Siheľský (Florko),Dávid Géczy(Hurikán),Gabriel Mészáros(Trenčín),
Obrancovia:
Peter Klapita,Jakub Valíček (Juventa),Václav Komačka,Šimon Abík,Pavol Šeling (Nižná),Peter Dudovič (ATU Košice),Jozef Pavlačka,Ľudovít Vítek (1.FBC Trenčín),
Útočníci:
Tomáš Cibulka, Martin Piala,Matej Zeman,Matej Novák (Juventa Žilina),Matej Erdr,Tomáš Mader ,Matej Poláček (Dragons),Marek Kabát (Hurikán),Viktor Spielbock (Devínsky jazdci), Filip Navrátil (Florko),Mário Seman (Nižná),Dominik Podmanický (1.FBC Trenčín).
Náhradníci:
Pavol Hronský,František Lipka (Juventa),Maroš Rafaj (Florko),Erik Porubský (1.FBC Trenčín),Roman Vydra (Lido Bratislava),Timotej Dedinský (Nižná).
"