PREMIÉROVÝ REPREZENTAČNÝ ZRAZ V TRENČÍNE

.

"

Pred Majstrovstvami sveta vo florbale mužov, ktoré sa uskutočnia na Slovensko v Bratislave ( 21. – 27.4.2008) odštartuje v sobotu v Mestskej športovej hale na Sihoti v Trenčíne prvý reprezentačný zraz florbalistov pod vedení nového reprezentačného trénera Mgr. Pavla Blaška. Reprezentačnému trénerovi budú pomáhať ako asistent Marian Granec, asistent a vedúci mužstva bude Ing. Slavomír Stano a kondičný tréner PaedDr. Rastislav Švický. Cieľom zrazu je zo širšieho výberu hráčov extraligy vybrať užšiu nomináciu na spomínané majstrovstvá sveta.
Zraz nominovaných hráčov je o 7:30 hod. Prvá časť testovania hráčov začína od 8:00 hod. do 10:00 hod. Druhá časť testov je plánovaná v čase od 12:00 – 14:30 hod. Modelovaný zápas zúčastnených hráčov reprezentační kormidelník naplánoval spoločne s ukončením testov v čase od 16:00 – 20:00 hod.
Do širšej nominácie sa dostali aj hráči ŠK 1.FBC Trenčína Gabriel Mészáros, Branislav Kovalčík, Roman Pavlus, Tomáš Filadelfi, Martin Šedivý, Michal Magdolen, Richard Mičko a Richard Seriš. Pre zranenie sa reprezentačného zrazu nezúčastní dvojica obrancov Vítek a Podpera, pracovné povinnosti nedovolia účasť Šorecovi.
Prinášame Vám širšiu nomináciu: Kalčok, Lamačka, Radil, Martinák, Forro, Marušinec, Velčický, Škarupa, Zalibera, Kabát, Granec, Glonec, Múčka, Bereš, Kaňovský, Lajčiak, Blúska, Pavlikovič, Piala, Zeman, Beniač, Varga, Matejka.
Hráči z košíckých klubov Florko a ATU sa zrazu nezúčastnia, stretnú sa až 12.2.2008 vo Valalikoch pri Košiciach, kde absolvujú pozvaní hráči Blaško, Zemen, Segľa, Dugas, Majerník, Petróci, Baláž, Hotovčin, Hanisko, Purc, Živčák spomínané testy pohybových schopností.
"